søndag den 19. oktober 2014

Grundplan og tegninger

Grundplan og tegninger


Inden vi gik igang med at kontakte byggefirmaer havde vi en rimelig idé om, hvordan vores grundplan skulle se ud. Jeg tror vi har haft en stor fordel i, at vi startede med at kigge på en del huse inden vi besluttede os for at bygge selv. Vi har samlet rigtig meget inspiration til vores "drømmegrundplan" via de mange huse vi har set inden vi tog beslutningen om at bygge selv.

Herunder ses FBA´s skitseoplæg nr. 2. Oplægget skal justeres mere i retning af vores eget oplæg, som også kan ses herunder. Vi har efterfølgende haft et møde med FBA´s tegner og venter spændt på tilrettede tegninger.

3D tegningen giver et ganske godt billede af, hvordan det endelig hus kommer til at se ud. Dog skal der anvendes andre vinder samt indsættes vinder hist og her.

FBA´s 2. skitseoplæg - vi nærmer os en løsning.

Vores egen skitse (større køkken/alrum, viktualierum)


3D Tegning af vores hus - der skal dog fortsat justeres.

2 kommentarer:

 1. Flot hus i har valgt at bygge. Jeg var lidt nysgerrig hvordan løsning var lavet med de 2 tagfod der mødes, omkring afledning af regnvand.
  Da jeg jeg skal lave en løsning med 3 hvor i har 2.

  Hilsen
  Thomas

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Thomas

   Hvor de to tagfødder mødes ledes vandet ud i den "normale" tagrende på begge sider. Vi har ikke oplevet at det løber over endnu. Vi har valgt "arkitekt tagrender" i zink, som umiddelbart har en større dimension end de normal plasttagrender.

   Vh/ Søren

   Slet