lørdag den 28. marts 2015

Uge 24 (23.03.2015 - 29.03.2015)

Uge 24


Mandag/Tirsdag har tømrerne været igang med at sætte vinduer i huset. Det giver et helt andet udtryk på huset. Rumfornemmelsen er også meget anderledes. F.eks. synes jeg stuen pludselig virker lille i forhold til tidligere oplevelser.

Vi har fået en tilbagemelding FBA´s byggeleder, Jens Martin, på den indfræsning der er lavet i facademuren. Det er desværre rigtigt nok. Der er tale om en såkaldt "dilitationsfuge". Der fuges efter med gummifuge. Formålet er at facademurene så kan arbejde i vind og vejr uden at skabe revner i murværket. Det er jo sådan set fint nok, men lidt ærgerligt, da det bryder den fine facade.


Vinduer i stuen er nu monteret

Stuevinduer er monteret

Lidt vinduer og nogle tagsten, så er husets ydre næsten færdigt.
Onsdag er resten af husets vinduer og døre blevet monteret. Det ser rigtig godt ud og begynder nu virkelige at ligne et helt hus. Velux ovenlysvinduerne er blevet monteret, og det giver et fantastisk lysindfald i køkken/alrummet. Umiddelbart en rigtig god beslutning at få dem med - vi var nemlig meget i tvivl om de skulle med. Selv loftet og lyskassen er dog ikke lavet endnu, så det kan selvfølgelig ændre en del på udtrykket og lysindfaldet.Dobbelt Velux ovenlysvindue. Spær og lyskasse er ikke tildannet endnu

Vinduer og døre til havesiden.


Torsdag har vi lavet en aftale med en sælger fra et anlægsgartnerfirmaer for at indhente tilbud på anlægning af have og belægningssten. Det var meget rart at få lidt inputs på anlægning af have og belægning. Vi skulle få en pris på projektet i løbet af i morgen, fredag.

Tømrerne har været igang med at sætte loftforskalning og dampspærre. Nu virker rumfornemmelsen pludselig mindre igen. Sjovt som oplevelsen skifter efterhånden som byggeriet skrider frem igen.


Gang set fra garageindgang

Køkken/alrum set fra gang

Overdækket terrasse set mod stue og køkken/alrum
Fredag er der leveret tagstend til byggepladsen - lige klar til at blive lagt på taget mandag. Loftforskalning ser ud til at være færdiggjort, og der står nogle enkelte stabler gipsplader i stuen og køkkenet.

Så er der tagsten

Loftforskalning færdiggjort

1 kommentar: