fredag den 6. marts 2015

Uge 21 (02.03.2015 - 08.03.2015)

Uge 21


Tirsdag har både murer og VVS været igang. Murerne har muret gavlen i garagen helt op. Nu mangler kun selve gavltrekanten. Herudover er garagevæggen mod haven og hen til køkkendøren muret op i halv højde. Det ser ud ligesom vi har ønsket os. 
Udover murerarbejdet har VVS´erne været igang og etableret koldt og varmt vand i begge badeværelser, samt etableret afløb til unidrain afløb i brusenicherne. Vi er lidt i tvivl om rørføringen i forældrebadeværelset er rigtig i forhold til den indbygningsbruseløsning, som vi har ønsket. Vi har sendt en mail til FBA´s byggeleder, Jens Martin, med billeder for at gøre opmærksom på dette, og håber selvfølgelig at der er fuldt styr på det.


Murerne er nået op til havesiden

Gavlvæggen på garagen er muret op til "loftniveau" - det ser rigtig godt ud.

Vand til bruser samt indbygningssisterne til de væghængte toiletter.

Onsdag vender FBA´s byggeleder, Jens Martin allerede tilbage, at han kan se ud fra billederne, at bruseløsningen i forældrebadeværelset er lavet forkert. Der er en VVS´er der har sovet i timen. Det retter de selvfølgelig. Dejligt at der ikke er nogen sværdslag ifm. fejl.

Torsdag er der rejst spær på "hovedhuset". Gangbroen på loftet er lavet. Nu begynder det at ligne et "rigtigt" hus. Den store jernbjælke til kiploftet af blevet løftet på plads i stuen, og man kan nu se hvordan udhænget over den overdækkede terrasse bliver, og hvor langt det stikker ud. "Kipspærene" er lagt klar, og rejses sandsynligvis fredag.
Murerne har også været godt igang, og væggen fra garagen og hen til køkkendøren er færdiggjort, og gesimsen er nu muret. Det ser rigtig godt ud synes vi. Gavlvæggen i forældreenden er også muret helt op i lofthøjde. Der sker rigtigt meget fra dag til dag lige nu.


Muren fra hjørnet af garagen ned mod terrassen
Set fra stuen mod køkken, værelse og garagefacade

Tag/spær set fra garagegavlen

Gangbro på loftet set fra garagegavlen
Fredag færdiggøres spærkonstruktionen i stuen, hvor der skal være loft til kip. "Søjlen" der skjuler den bærende stålbjælke ved udhænget til den overdækkede terrasse, er ved at blive muret op. Murværk mellem køkkendør og terrasse vinduerne er påbegyndt.


Kipspær i stuen færdiggjort og murværk ved stue og køkken/alrum påbegyndt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar