lørdag den 25. april 2015

Uge 28 (20.04.2015 - 26.04.2015)

Uge 28


Mandag er det tilsyneladende kun VVS folkene der har været på byggepladsen. Der er sat udendørs vandhane op. Der er monteret fjernvarmeunit og en række forskellige målere. Jeg selv har været igang med at grave terrasse op, da den ikke virkede helt stabil. Hårdt arbejde, men jeg er nu stødt på fast grund, og det giver ny energi og motivation.


Indholdet i teknikskabet udvides gradvist - nu med fjernvarme udstyr

Udendørs vandhande

Stabilgrus i terrassen er gravet op igen - hulet vrker måske lidt suspekt... bare rolig der kommer ikke til at ligge nogen under terrassen :-)

Tirsdag har tømrerne været forbi og sætte branddøren i mellem huset/gangen og garagen. De har heldigvis også haft tid til at sætte de hvide brædder på under taget på den overdækkede terrasse. Det ser fint ud og giver noget mere lys, at de er hvide. 


Overdækket terrasse er færdig

Så er der sat branddør i mellem garage og resten af huset

Onsdag har malerne været forbi og er begyndt at spartle samlinger og skruehuller i gipspladerne. Det begynder at ligne et helt loft nu.

Vores egen byggerådgiver, Bo Thoudal, har været forbi byggeriet tirsdag, og har nogle anmærkning til den murede midtersøjle efter at tømrerne har sat de hvide brædder op under den overdækkede terrasse. Søjlen er ikke helt høj nok, og der er et lille trekantet gab øverst. Derudover er der en mindre revne i en af indervæggene, som tidligere har været påtalt. FBA har allerede svaret retur, at de får udbedret. Super fedt med en godt dialog og kommunikationer.Spartlede lofter i køkken/alrum

Torsdag/fredag har der umiddelbart ikke været folk på byggeriet, så det er kun egne timer på terrasseprojektet der har skabt lidt fremdrift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar