lørdag den 11. april 2015

Uge 26 (06.04.2015 - 12.04.2015)

Uge 26


Mandag har murerne lavet vådrumssikring i badeværelserne, og disse er nu klar til at få lagt klinker i løbet af byggeuge 26.

Tirsdag er troltekt loftet i garagen stort set sat op. Det ser rigtig godt ud. Der stillet stabler med gipsplader op i køkken/alrum og i stuen. Tømrerne er klar til at sætte gips op på lofterne i selve huset. Nu begynder det indvendige udtryk at komme til syne. 


Trappe til loft


Så er der troltekt i garagenOnsdag har tømrerne savet hul i loftet til "lyskassen" under ovenlysvinduerne. Det er ser super fedt ud, og det ser ud til at det giver et rigtig godt dagslys indfald i køkken/alrummet. De to garageporte er blevet leveret og klar til opsætningen. Trappen og lemmen til luftrummet er blevet monteret. I garagen ligger der hvide brædder klar til montering under den overdækkede terrasse. "Toiletkasserne" er blevet monteret til de væghængte toiletter. Det ser ud til at at det kun er tømrerne der har været på byggepladsen idag. Murerne skulle dukke op de sidste par dage i ugen for at lægge klinker i badeværelser og gangarealer. 

Vi har afgivet ordre på levering af stabilgrus og afretningssand til flisebelægningen. Fliser, drænrør, acudræn foran garage mv. er bestilt hos Stark og bliver alt sammen leveret på fredag. Vi har booket en "miniged" til at få læsset de tunge 1,5 ton paller med fliser om i have, samt få flyttet sand og stabilgrus. Der bliver leveret 27 paller fliser, 20 m3 afretningssand og 24 m3 stabilgrus. Vi har besluttet at kaste os ud i selv at få lagt sten og anrettet have.


Så er "lyskassen" etableret.

Garageporte klar til montering

Torsdag er Crawford montørerne igang med at montere garageportene - det ser ud til at være et større projekt. Tømrerne har været godt igang med at sætte gipslofter op i gang, bryggers og børnebadeværelse. Lyskassen i køkken/alrummet er blevet beklædt med gips, og det ser rigtig fedt ud nu. Der er boret huller til spots i gipspladerne, så vi begynder nu at kunne se, hvor spots kommer til at sidde. 
Murerne har gået ude i det fine forårsvejr, og har nu pudset soklen op, så den står super fint. Nu er der klar til at vi kan gå igang med belægningsarbejdet udenfor.

Lyskassen og ovenlysvinduerne

Lofterne begynder at tage form - her i entreen

Soklen er pudset fint op - her er det stuebygningen i aftensolen

Sokkelpuds til gadesiden

Fredag har tømrerne været igang med at sætte mere gips op - det er et større arbejde.

Vi er gået igang med haveprojektet, og der er leveret stabilgrus, sand 28 paller fliser og en masse byggematerialer fra Stark. Vi har lejet en miniged til at at flytte de tunge fliser, sand og grus. Det er en kæmpe hjælp med sådan en maskine.


Så er der 20 m3 afretningssand

23 m3 stabilgrus til at opbygge bund til belægningssten

Minigeden på hårdt arbejde igang med at plane muldbjergene ud

Ups!!! Heldigvis kom ingen til skade.... ud over geden. Det kostede 3,5 time inden den blev skiftet ud med en ny fra udlejningsfirmaet. Heldigvis fik vi lov at køre med den en 1/2 dag ekstra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar