søndag den 25. januar 2015

Uge 15 (19.01.2015 - 25.01.2015)

Uge 15Mandag modtog vi en byggetilladelse fra Skanderborg Kommune :-) Jubiiiii. Så langt så godt.

Torsdag ringer byggelederen fra FBA og fortæller, at de starter udgravningen til sandpuden allerede fredag. Han vil høre, om vi vil have kørt den "dårlige lerede" overskudsjord væk i samme forbindelse. Det tynde lag muld deponeres på grunden og anvendes senere til have.

Der er noget synergi for os i at få jorden kørt væk i samme ombæring, som der afleveres sand til "sandpuden". De samme lastbiler tager overskudsjorden med retur. Vi har givet grønt lys til at overskudsjorden køres væk nu.

FBA forventer, at kunne lave sokkel og støbe fundament allerede i næste uge. Herefter skal fundamentet/betondækket tørre i nogle uger, hvor efter indervæggene stilles op (forventes opstillet i uge 8/byggeuge 19). I den mellemliggende periode kommer der ikke til at ske meget, idet fundament og betondækket skal tørre/hærde.

Fredag morgen startede udgravningen til sandpude og fundament. Det tog ikke lang tid at få gravet ud og fyldt sand i hullet. Grunden er nu klar til fundament og sokkelarbejdet. FBA forventer at starte støbearbejdet allerede i næste uge. Vi håber det holder stik, og at weekendens snevejr ikke udskyder arbejdet.

Så graves muldlag væk

Og der fyldes "sandpude" i hullet.Sandpuden komprineres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar