mandag den 29. december 2014

Uge 11 (22.12.2014 - 28.12.2014)

Uge 11Mandag fik vi den endelige aftaleseddel. Tegninger, materialebeskrivelse og aftaleseddel er nu helt på plads. Vi har netop underskrevet tegninger mv. og sender disse til FBA i morgen tirsdag.

Vi har også truffet endelig beslutning om indretninger, materialer, bordplader, elementer og låger i køkken/alrum, badeværelser og bryggers. Justeringerne i forhold til Svane har vi sendt pr. mail og afventer nu endeligt tilbud med vores justeringer.


3D tegning af vores kommende køkken

Endeligt tilbud og afklaring med Svane er det sidste i forhold til at have truffet beslutning om alle materialevalg og indretning af vores kommende hus. Beslutningen er som sådan taget, men vi mangler blot en "kontrakt/endeligt tilbud".

Vi har besluttet at købe hårde hvidevare hos Århus Hårde Hvidevarer, idet vi har fået et super tilbud. Ulempen ved dette er, at vi selv skal montere hårde hvidevare, og først kan få lov til dette efter vi har overtaget huset. Det er sådan set fair nok, idet der ellers kan opstå tvivl om, hvem der har lavet eventuelle skader på øvrigt inventar i forbindelse med installationen.

Lørdag afgav vi ordre på hårde hvidevare hos Århus Hårde Hvidevarer.

Så skulle alle "løse" ender være på plads, og vi venter således kun på en byggetilladelse fra Skanderborg Kommune nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar